UnijaHub digitalno središče za nakup in prodajo podjetij

Podjetniki, ki so dolga leta uspešno poslovali v lastnih podjetjih, se na določeni točki sprašujejo o prihodnosti podjetja in o možnostih za njegovo prodajo ali prenos na družinskega člana. Če nimajo že izbranih naslednikov, je v takem primeru odlična priložnost prodaja podjetja. Zdaj imajo možnost, da svoje podjetje prodajo preko digitalnega središča za nakup in prodajo podjetij UnijaHub, kjer se predstavijo potencialnim investitorjem iz celotne regije. Svetovalci pa jih vodijo skozi ključne faze pri prodaji podjetja. Od odločitve do zaključne transakcije.

Za prodajalce podjetij

Preko UnijaHub svoje podjetje lahko predstavite širokemu krogu potencialnih investitorjev v regiji. Sam proces prodaje pa je enostaven, hiter in transparenten. Avtomatska povezava platforme s sistemom Bisnode omogoča hitro izdelavo finančnih poročil, izkušeni svetovalci UnijaHub pa vam pomagajo s pripravo vse potrebne prodajne dokumentacije. Postopek je visoko transparenten in diskreten. Pred vpogledom v ponudbe ali pred prodajo je potrebno podpisati NDA – dogovor o nerazkrivanju informacij.

Za kupce – investitorje

UnijaHub je hkrati tudi središče investicijskih priložnosti, kjer lahko kot investitor izbirate med poslovnimi priložnostmi tako doma kot v regiji. Z brezplačno registracijo imate na vpogled osnovno predstavitev podjetij, ki so trenutno na voljo. Strokovnjaki UnijaHub vam pomagajo poiskati poslovno priložnost in vas vodijo skozi proces nakupa podjetja po ključnih korakih.

Na UnijaHub digitalnem središču za nakup in prodajo podjetij z enostavno registracijo vstopite v svet poslovnih izzivov in priložnosti, prodaje in nakupa podjetij. Poslovno povezovanje še nikoli ni bilo lažje.

Spoznajte svoje bodoče poslovne partnerje na digitalnem središču UnijaHub in se brezplačno registrirajte na spletnem naslovu: https://www.unijahub.com/

2020-07-23T14:49:42+00:00 julij 23rd, 2020|Drugo, Podjetniki|