Unija XS se je predstavila na enem največjih poslovnih dogodkov pri nas #NetPRO

V petek, 6. aprila 2018, je v ljubljanskem hotelu Lev potekala četrta poslovna konferenca NetPRO. Gre za največji poslovni dogodek, kjer se srečajo mikro, mala in srednja podjetja v Sloveniji. Na enem mestu lahko prisluhnejo novim poslovnim trendom, se povezujejo s podjetniki in ustvarjajo nove poslovne sinergije.

Unija XS se je na dogodku predstavila s svojimi storitvami, kjer smo navezali nekaj novih poslovnih stikov s potencialnimi strankami. Unija XS namreč nudi računovodske storitve za majhna podjetja in podjetnike, zato smo si želeli, da nas udeleženci konference tudi bolje spoznajo.

Oglejte si nekaj foto utrinkov iz dogodka:

 

2018-04-10T07:30:37+00:00 april 10th, 2018|Dogodki|

POMEMBNO OBVESTILO ZA NAŠE STRANKE IN PARTNERJE

Spričo zaostrene javno-zdravstvene situacije v državi zaradi novega koronavirusa (SARS-CoV -2), se vse več strank na nas obrača z vprašanji glede (nemotenega) zagotavljanja naših storitev.

Na tem mestu želimo izpostaviti, da imamo v Uniji pripravljene vse potrebne protokole, s pomočjo katerih bomo lahko nemoteno zagotavljali vse naše storitve, ne glede na splošno situacijo v državi. Vsi zaposleni (vse službe znotraj podjetja) imajo v primeru, da bi bilo to potrebno, med drugim omogočeno delo od doma, slednje pa je ustrezno urejeno oz. usklajeno tudi s pristojnimi državnimi inštitucijami.

Zagotavljamo torej, da bo delo Unije še naprej potekalo nemoteno, vse storitve pa bodo zagotovljene skladno z utečenimi terminskimi plani.