Unija je združila moči z računovodstvom Line d.o.o.

Vsak konec ima tudi svoj začetek, od nas pa je odvisno, ali bomo nekaj novega sprejeli z odprtimi rokami. Tako smo se nedavno srečali ob združitvi Računovodske hiše Unija in računovodstva Line d.o.o. ter pozdravili naše nove sodelavce in stranke.

11.12.2019 smo se srečali v idiličnem okolju reke Krke in hotela Šport, kjer so nas sprejeli z odlično hrano in prijaznimi nasmehi.

Dogodek je otvoril zdaj je bivši direktor podjetja Line d.o.o., gospod Gorazd Primic, ki nas je s svojim čustvenim nagovorom pustil brez besed, sledil pa pozdrav v novo družino generalnega direktorja Unije d.o.o., gospoda Mirana Pikovnika, ki je na kratko predstavil tudi vizijo našega podjetja z računovodstvom nove generacije. Prav tako se je prestavila tudi Andreja Gornik, vodja Unije XS.
Da bi naši gostje odšli s srečanja še s kakšno novostjo, pa je je poskrbela dr. Nina Orehek Ručigaj, vodja pravnega in davčnega svetovanja na Uniji, ki nas je podučila o davčni reformi, ki se obeta v bližajočem se letu.

Srečanje na čudovit in sončen dan smo zaključili s prav tako prijetnim druženjem in navezovanjem novih stikov in poznanj.

Naša poslovalnica v Novem mestu se nahaja na Ljubljanski cesti 28.

 

2019-12-18T11:51:56+00:00 december 18th, 2019|Dogodki|

POMEMBNO OBVESTILO ZA NAŠE STRANKE IN PARTNERJE

Spričo zaostrene javno-zdravstvene situacije v državi zaradi novega koronavirusa (SARS-CoV -2), se vse več strank na nas obrača z vprašanji glede (nemotenega) zagotavljanja naših storitev.

Na tem mestu želimo izpostaviti, da imamo v Uniji pripravljene vse potrebne protokole, s pomočjo katerih bomo lahko nemoteno zagotavljali vse naše storitve, ne glede na splošno situacijo v državi. Vsi zaposleni (vse službe znotraj podjetja) imajo v primeru, da bi bilo to potrebno, med drugim omogočeno delo od doma, slednje pa je ustrezno urejeno oz. usklajeno tudi s pristojnimi državnimi inštitucijami.

Zagotavljamo torej, da bo delo Unije še naprej potekalo nemoteno, vse storitve pa bodo zagotovljene skladno z utečenimi terminskimi plani.