Svetujemo na RTV SLO: Oddaja nepremičnin prek AirBnB

Naša svetovalka Tadeja Jerič iz Unije Consulting je v oddaji Dobro jutro na Rtv SLO predstavila pravno in davčno plat oddajanja nepremičnin prek Airbnb platforme. Če načrtujete ali morda že oddajate prek internet plaform priporočamo ogled video prispevka: Oddaja nepremičnin prek AirBnB – klik tukaj

 

2018-06-07T10:37:01+00:00 junij 7th, 2018|Ali ste vedeli?, Davki, Podjetniki, Zakonodaja|

POMEMBNO OBVESTILO ZA NAŠE STRANKE IN PARTNERJE

Spričo zaostrene javno-zdravstvene situacije v državi zaradi novega koronavirusa (SARS-CoV -2), se vse več strank na nas obrača z vprašanji glede (nemotenega) zagotavljanja naših storitev.

Na tem mestu želimo izpostaviti, da imamo v Uniji pripravljene vse potrebne protokole, s pomočjo katerih bomo lahko nemoteno zagotavljali vse naše storitve, ne glede na splošno situacijo v državi. Vsi zaposleni (vse službe znotraj podjetja) imajo v primeru, da bi bilo to potrebno, med drugim omogočeno delo od doma, slednje pa je ustrezno urejeno oz. usklajeno tudi s pristojnimi državnimi inštitucijami.

Zagotavljamo torej, da bo delo Unije še naprej potekalo nemoteno, vse storitve pa bodo zagotovljene skladno z utečenimi terminskimi plani.