Spletni nakupi: 14 dni premisleka

Rok za vračilo izdelka, kupljenega po spletu, ki vam ne ustreza, ni več uganka. Od 13. junija 2014 je namreč v vseh državah EU poenoten na 14 dni od prejema blaga. Potrošniku ni treba navesti razloga za svojo odločitev, bremenijo pa ga lahko le stroški vračila blaga, razen če te stroške krije podjetje, ali če ga podjetje predhodno ne seznani, da nosi stroške pošiljanja blaga nazaj.

Vir: www.mgrt.gov.si (11. 5. 2018)

2018-05-15T12:42:04+00:00 maj 15th, 2018|Ali ste vedeli?|

POMEMBNO OBVESTILO ZA NAŠE STRANKE IN PARTNERJE

Spričo zaostrene javno-zdravstvene situacije v državi zaradi novega koronavirusa (SARS-CoV -2), se vse več strank na nas obrača z vprašanji glede (nemotenega) zagotavljanja naših storitev.

Na tem mestu želimo izpostaviti, da imamo v Uniji pripravljene vse potrebne protokole, s pomočjo katerih bomo lahko nemoteno zagotavljali vse naše storitve, ne glede na splošno situacijo v državi. Vsi zaposleni (vse službe znotraj podjetja) imajo v primeru, da bi bilo to potrebno, med drugim omogočeno delo od doma, slednje pa je ustrezno urejeno oz. usklajeno tudi s pristojnimi državnimi inštitucijami.

Zagotavljamo torej, da bo delo Unije še naprej potekalo nemoteno, vse storitve pa bodo zagotovljene skladno z utečenimi terminskimi plani.