Računovodstvo 2020-01-07T09:03:51+00:00

ŽELIM PONUDBO

Za več informacij ali informativno ponudbo nam pišite, nas pokličite ali izpolnite kratek obrazec.

Veseli bomo vašega kontakta.

Pridobite si ponudbo

Računovodske storitve na Uniji XS

V skladu z Zakonom o gospodarskih družbah morajo vse družbe in podjetniki voditi poslovne knjige in jih enkrat na leto zaključiti.

Vsa podjetja (tudi mikro in majhna) morajo voditi poslovne knjige po sistemu dvostavnega knjigovodstva.  Izjema so le samostojni podjetniki, ki lahko izberejo sistem enostavnega knjigovodstva ali pa zgolj evidence (npr. izdanih računov), če se odločijo za obdavčitev z normiranimi odhodki (normiranci).

Cene in paketi računovodskih storitev:

za d.o.o – je

Preverite paket

za s.p – je

Preverite paket

za društva/zavode

Preverite paket

za startupe

Preverite paket

paketi po dejavnostih

Preverite paket
Prednosti računovodstva na Uniji XS
Pridobite ponudbo

POMEMBNO OBVESTILO ZA NAŠE STRANKE IN PARTNERJE

Spričo zaostrene javno-zdravstvene situacije v državi zaradi novega koronavirusa (SARS-CoV -2), se vse več strank na nas obrača z vprašanji glede (nemotenega) zagotavljanja naših storitev.

Na tem mestu želimo izpostaviti, da imamo v Uniji pripravljene vse potrebne protokole, s pomočjo katerih bomo lahko nemoteno zagotavljali vse naše storitve, ne glede na splošno situacijo v državi. Vsi zaposleni (vse službe znotraj podjetja) imajo v primeru, da bi bilo to potrebno, med drugim omogočeno delo od doma, slednje pa je ustrezno urejeno oz. usklajeno tudi s pristojnimi državnimi inštitucijami.

Zagotavljamo torej, da bo delo Unije še naprej potekalo nemoteno, vse storitve pa bodo zagotovljene skladno z utečenimi terminskimi plani.