Odprli novo enoto UNIJA XS v Logatcu

V torek, 1. oktobra 2019, smo uradno odprli novo enoto UNIJA XS v Logatcu, ki se nahaja na naslovu Sončni Log 7. Na dogodek smo povabili predstavnike lokalnih podjetij, inštitucij s katerimi si želimo sodelovati in pa podjetja, ki delujejo v soseski.

Enota v Logatcu je osma enota XS v Sloveniji, poleg tega se poslovalnice nahajajo še  v Ljubljani, Kranju, Celju, Novem mestu, Mariboru, Novi Gorici in Kopru. Želja Unije XS je ustvariti prijetno podjetniško okolje, biti v pomoč podjetnikom pri njihovih poslovnih odločitvah in jim nuditi popolno računovodsko podporo, ki jo majhna podjetja in podjetniki potrebujejo.

V galeriji si lahko ogledate več o samem izgledu poslovalnice in prijetnem vzdušju, ki je bilo prisotno tekom celotne otvoritve:

 

2019-10-10T15:25:49+00:00 oktober 3rd, 2019|Dogodki|

POMEMBNO OBVESTILO ZA NAŠE STRANKE IN PARTNERJE

Spričo zaostrene javno-zdravstvene situacije v državi zaradi novega koronavirusa (SARS-CoV -2), se vse več strank na nas obrača z vprašanji glede (nemotenega) zagotavljanja naših storitev.

Na tem mestu želimo izpostaviti, da imamo v Uniji pripravljene vse potrebne protokole, s pomočjo katerih bomo lahko nemoteno zagotavljali vse naše storitve, ne glede na splošno situacijo v državi. Vsi zaposleni (vse službe znotraj podjetja) imajo v primeru, da bi bilo to potrebno, med drugim omogočeno delo od doma, slednje pa je ustrezno urejeno oz. usklajeno tudi s pristojnimi državnimi inštitucijami.

Zagotavljamo torej, da bo delo Unije še naprej potekalo nemoteno, vse storitve pa bodo zagotovljene skladno z utečenimi terminskimi plani.