Odprli novo enoto UNIJA XS v Kranju

V torek, 16. januarja 2018 smo uradno odprli našo novo enoto UNIJA XS v Kranju, ki se nahaja na Nazorjevi ulici 3. Na dogodek smo povabili predstavnike inštitucij s katerimi si želimo oziroma že sodelujemo, predstavnike lokalnih podjetij ter predstavnike lokalnih medijev. Gorenjska televizija se je odzvala našemu povabilu in tudi pripravila prispevek na dan naše otvoritve.

Z računovodskim servisom UNIJA XS si želimo ustvariti prijetno podjetniško okolje, biti v pomoč podjetnikom pri njihovih poslovnih odločitvah in jim nuditi popolno računovodsko podporo, ki jo majhna podjetja in podjetniki potrebujejo.

UNIJA XS deluje pod strokovnim okriljem Unije, računovodske hiše, zato strankam lahko zagotovimo tudi dodatno strokovno pomoč na različnih področjih. Enota UNIJA XS v Kranju je druga enota v Sloveniji, prva deluje že od leta 2016 v Ljubljani. V januarju smo odprli tudi prvo enoto UNIJA XS v tujini, in sicer v Novem Sadu, v Srbiji.

Veseli smo, da smo lahko del uspešnih zgodb mnogih podjetnikov, zato bomo še naprej zagotavljali kakovostno računovodsko podporo.

    

  

2018-01-19T09:23:13+00:00 januar 19th, 2018|Podjetniki, Računovodstvo|