Unija XS odslej tudi v Mariboru

Računovodska hiša Unija in XENOX računovodstvo sta združila moči in se skupaj podajata na pot tradicije, znanja in poslovanja. Ob tej priložnosti smo se  želeli novim strankam predstaviti in se z njimi spoznati tudi osebno.  9.10.2019 smo organizirali spoznavni dogodek, ki je potekal v kongresnem centru Hotel City Maribor in se zaključil s prijetnim druženjem na terasi hotela ob pogledu na reko Dravo.

Dogodek je otvorila direktorica Xenox računovodstva Ksenija Skalicky Slokan, ki je obudila spomine na sam začetek karierne poti in razvoj podjetja Xenox, nato pa besedo predala generalnemu direktorju Unije Miranu Pikovniku, ki nas je popeljal v računovodstvo nove generacije – Unija Smart Accounting. Temu je sledila predstavitev Unije XS pod vodstvom Andreje Gornik, Unijo Consulting pa je predstavil direktor podjetja Blaž Šlemic, ki je med drugim predstavil tudi najnovejši produkt Unija HUB – digitalno središče za nakup in prodajo podjetij.
S tem smo zaključil bolj formalni del prestavitve, na odru pa se nam je pridružil g. Branko Žunec, direktor Družbe za odličnost in lastnik znamke BMC International, in nas motiviral s svojim predavanjem Moč zmagovalne miselnosti.

Polni novega zagona in optimizma smo se skupaj odpravili na zgornjo city teraso in popoldne zaključili v prijetni družbi, dobri hrani in čudovitemu razgledu.

Naša nova poslovalnica Unija XS se nahaja na Titovi ulici 2 v Mariboru.

2019-10-29T14:49:16+00:00 oktober 10th, 2019|Dogodki|

POMEMBNO OBVESTILO ZA NAŠE STRANKE IN PARTNERJE

Spričo zaostrene javno-zdravstvene situacije v državi zaradi novega koronavirusa (SARS-CoV -2), se vse več strank na nas obrača z vprašanji glede (nemotenega) zagotavljanja naših storitev.

Na tem mestu želimo izpostaviti, da imamo v Uniji pripravljene vse potrebne protokole, s pomočjo katerih bomo lahko nemoteno zagotavljali vse naše storitve, ne glede na splošno situacijo v državi. Vsi zaposleni (vse službe znotraj podjetja) imajo v primeru, da bi bilo to potrebno, med drugim omogočeno delo od doma, slednje pa je ustrezno urejeno oz. usklajeno tudi s pristojnimi državnimi inštitucijami.

Zagotavljamo torej, da bo delo Unije še naprej potekalo nemoteno, vse storitve pa bodo zagotovljene skladno z utečenimi terminskimi plani.