Mnenja strank 2019-12-05T13:19:52+00:00

ŽELIM PONUDBO

Za več informacij ali informativno ponudbo nam pišite, nas pokličite, ali izpolnite kratek obrazec.

Veseli bomo vašega kontakta.

Obrazec za ponudbo

MNENJA STRANK

 

S podjetjem Unija XS d.o.o. sodelujemo slabo leto, odkar smo menjali računovodski servis. Njihov odnos je spoštljiv in strokoven, vedno se potrudijo najti odgovor na vprašanje, ki ga zastavimo, ali so nam na voljo za dodatno obrazložitev.

Odzivni čas je kratek, kar je pohvalno, in običajno tudi po telefonu takoj dobimo informacije, ki jih potrebujemo. Kontaktne osebe, ki so nam dodeljene, so prijetne in prav tako odzivne, pripravljene pomagati. Večino zadev se da urediti na daljavo, kar preko e-kanalov, kar je dandanes zaradi hitrega tempa še kako zaželeno in praktično. Glede na dislocirane enote (izven Ljubljane), kjer tudi delujejo kontaktne osebe, nas veseli, da se je možno srečati in sestankovati z njimi tudi na ljubljanskem koncu.

Do sedaj lahko izrečemo zgolj pohvale in si želimo takšnega sodelovanja tudi v bodoče.

Pedosana d.o.o.

Z Unijo in Unijo XS sodelujem od 2011, kar pomeni, da sem zadovoljen z njihovim delom. Stvari so vedno urejene profesionalno, imajo hiter odziv in so prijazni ter fleksibilni. So zaupanja vredno podjetje.
Samo tako naprej!

Tomaž Šenk
Optika Tomaž Šenk s.p. – Clarus Kranj

Sodelovanje s podjetjem Unija je uspešno že od ustanovitve našega podjetja. Ob ustanovitvi našega podjetja smo se obrnili na podjetje Unija računovodska hiša d. o. o. z mnogimi vprašanji o ustanovitvi, potrebnih korakih na začetni poti in seveda o nadaljnjih aktivnostih glede računovodstva in ostalih možnih načinih poslovanja.

S poslovanjem z Unijo XS smo zadovoljni, saj vse poteka brez težav. Vse težave in neznanke, ki jih imamo rešujemo sproti, v zadovoljstvo obeh partnerjev.

Všeč so nam tudi redna izobraževanja, ki jih prireja ali gosti UNIJA računovodska hiša d. o. o., na področju davkov, poslovanj in ostalih pomembnih dejavnikov, ki so potrebni za podjetja.

Pri izbiri računovodstva mi je najbolj pomembno, da vem, da se na njih lahko zanesem. Zato sem tudi izbrala uveljavljeno računovodsko hišo. Niso me razočarali, prijetno pa me je presenetil tudi posluh, ki ga imajo za ljudi in za kakšno težavico, ki se pripeti samostojnemu podjetniku kot sem sama. Pohvalila bi tudi odzivnost, saj na njihov odgovor običajno ni treba čakati niti 24 ur. Računovodske hiše zagotovo ne bom menjala, priporočila pa sem jo tudi že več znancem in prijateljem.

ANJA HREN S.P.

Izbor Unije XS se je izkazal za enega izmed boljših poslovnih odločitev. Najbolj me je presenetila njihova izjemna odzivnost na e-maile, saj mi je kot osebi, ki preživi veliko časa v tujini, izredno pomembno, da lahko dobim odgovor hitro, brez klicanja. So izredno profesionalni in podrobno odgovorijo na vsako vprašanje, če je še tako neumno, ali pa spada v kategorijo »to bi pa ja vsak moral vedeti«. Nimamo vsi ekonomske izobrazbe in marsikaj ne vemo ali ne razumemo. Tudi zakoni se tako hitro spreminjajo, da se z Unijo XS počutim samozavestno, da bodo poskrbeli, da bo računovodski del mojega podjetja brezhiben in me tudi samoiniciativno opozorili na morebitne prihajajoče spremembe. Zavedanje, da se lahko v popolnosti posvetiš svojemu poslu in prepustiš računovodstvo Uniji XS, je vredno njihove cene.

TJAŠA DEU S.P.

Več