Financiranje na Uniji XS 2019-04-25T08:43:19+00:00

FINANCIRANJE ZA STRANKE

Prvi računovodski servis, ki vam nudi tudi finančno pomoč

Vaše uspešno poslovanje je naša prioriteta in s tem namenom vam z veseljem sporočamo, da smo kot prvi računovodski servis v Sloveniji v program vključili nov produkt “Financiranje za stranke”.

Na Unija XS vas kot stranko dobro poznamo in vam lahko zaupamo lažje, kot katerakoli finančna institucija. Dovolite, da vam priskočimo na pomoč s svojimi kratkoročnimi krediti za stranke in vam tako pomagamo uresničiti vaše cilje že danes. Kratkoročni kredit Unije XS vam omogoča, da hitro in enostavno premostitev kratkoročnih likvidnostnih težav.

VRSTA FINANCIRANJA

Kratkoročni kredit

ROČNOST

Rok zapadlosti do 6 mesecev

VIŠINA KREDITA

Do 5.000 €

OBRESTNA MERA

Fiksna s plačilom ob zapadlosti glavnice kredita

ZAVAROVANJE

Brez zavarovanja ali odstop terjatev

PREDNOSTI

  • Hitra odobritev v 1 uri
  • Brez dodatne dokumentacije
  • Brez čakalnih vrst

Osnovni pogoji za uvrstitev v shemo kreditiranja:

  • podjetje ali podjetnik je stranka Unije XS najmanj 6 mesecev,
  • podjetje ali podjetnik mora poslovati najmanj 1 leto.

*Unija XS si pridružuje pravico, da na podlagi finančnega pregleda in ostalih dejavnikov zavrne odobritev kredita.

O možnostih kratkoročnega financiranja se pozanimajte pri svojem skrbniku na posamezni enoti Unije XS ali pa nas kontaktirajte na:
Več

POMEMBNO OBVESTILO ZA NAŠE STRANKE IN PARTNERJE

Spričo zaostrene javno-zdravstvene situacije v državi zaradi novega koronavirusa (SARS-CoV -2), se vse več strank na nas obrača z vprašanji glede (nemotenega) zagotavljanja naših storitev.

Na tem mestu želimo izpostaviti, da imamo v Uniji pripravljene vse potrebne protokole, s pomočjo katerih bomo lahko nemoteno zagotavljali vse naše storitve, ne glede na splošno situacijo v državi. Vsi zaposleni (vse službe znotraj podjetja) imajo v primeru, da bi bilo to potrebno, med drugim omogočeno delo od doma, slednje pa je ustrezno urejeno oz. usklajeno tudi s pristojnimi državnimi inštitucijami.

Zagotavljamo torej, da bo delo Unije še naprej potekalo nemoteno, vse storitve pa bodo zagotovljene skladno z utečenimi terminskimi plani.