Email marketing za začetnike

Za svojo e-poštno oglaševalsko akcijo imate le nekaj sekund, da ustvarite vtis na vaše naročnike. Če pa je to storjeno pravilno, lahko e-poštne marketinške akcije uspešno prinašajo konverzije. V dobi socialnih medijev je lahko podcenjevati vrednost e-poštnega marketinga. Kljub temu dejstvu pa je elektronsko trženje še vedno eden izmed najboljših načinov komuniciranja z obstoječimi strankami. Zelo pomembno je, da zgradimo pametne e-poštne marketinške taktike, ki bodo omogočile, da povečamo zavedanje o blagovni znamke. To bo tudi pomagalo oglaševati blagovno znamko in novice podjetja med kupci in naročniki.

Glavni cilj pametne e-poštne marketinške taktike je zagotoviti, da dosežete ljudi, ki jih želite doseči. Toda kako lahko povečamo številonaročnikov, njihovo angažiranost, optimiziramo donosnost in povečamo odpiranje, klike in konverzije za  e-poštna sporočila?

Da bi vam pomagali privabiti več naročnikov, smo za vas pripravili nekaj ključnih JA in NE taktik, ki jih morate imeti v mislih:

UnijaXS – vi delate svoj posel , mi skrbimo za ostalo – računovodstvo, davčno, pravno in poslovno svetovanja na enem mestu

Članek je bil izvorno objavljen tukaj.

2018-11-28T11:16:44+00:00 november 28th, 2018|Blog|