E-RAČUNI 2019-06-04T08:43:45+00:00

E-RAČUNI

Prednosti E-računa

E-računi so najpopolnejši spletni program za vodenje poslovnih knjig. Zamudna administrativna opravila boste z njim izvršili hitreje, natančneje in predvsem pravilno. Zaradi preproste uporabe, zanesljivosti in ugodne cene ga uporabljalo tako v malih kot velikih podjetjih doma in v tujini.

Vse na enem mestu

Izdajanje računov
Spremljanje zalog
Blagajna
Spremljanje plačil
Obračun potnih stroškov

Prihranite čas in s pomočjo spletnega programa preprosto in zanesljivo izdajajte račune, spremljate plačila, obračunavajte potne stroške, itd. hitreje kot kadarkoli doslej. Varna in uporabniku prijazna rešitev za vodenje vašega podjetje.
E-računi so spletna rešitev za sodobnega podjetnika, ki potrebuje dostop do ažurnih podatkov od koderkoli. Program vam je namreč dostopen kadarkoli in kjerkoli imate dostop do interneta. Tako boste lahko e-račune uporabljali doma, v službi ali celo pri vaših strankah, med sabo pa boste lahko povezali več poslovnih enot na različnih lokacijah.
Zaradi bolj preglednih podatkov, ki jih najdete na enem mestu, so poslovne odločitve lažje in pravilnejše. Veliko podjetij je že spoznalo, da so na ta način zmanjšali stroške poslovanja ter povečali efektivnost in prihodke.

Za neobvezujočo ponudbo ali sestanek pokličite ali pišite na:
Več